Metodă de preparare
Cuptorul se încălzește până la 200 grade C.
Aluatul se întinde în formă de pătrat, cu grosimea de 4-5 mm și se aranjază pe o tavă de cpt, unsă cu un pic de ulei
Cozile de ceapă se retează și se taie în jumătate dealungul,da ca ceapa e prea groasă
Ceapa verde se pune întrun vas, se adaogă uleiul, cașcavalul ras, un pic de sare și piper li se mestecă bine.
Ceapa se aranzază pe aluat/ într-un singur strat, lasînd 2-3 cm de margine. Se mai presară cu cașaval ras și ulei pedeasupra, apois e pune în cuptorul fierbinte pentru 25 minute.
Tarta se servește fierbinte sau abea cladă, cât ceapa coaptă e moale și suculentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Budincă cu mazăre verde aug 22, 2014
-
Galetta cu cirese albe mai 28, 2014
-
Fructe eco în sezonul deserturilor aug 14, 2014
-
Galetta de cartofi cu somon afumat mai 23, 2014