Galetă cu ceapă verde

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Galetă cu ceapă verde

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane

375 grame aluat foetaj

500 grame ceapă verde

3 linguri ulei preferat

50 grame cașcaval tare, dat prin răzătoare (tip Parmezan sau Chedar)

sare si piper proaspăt măcinat 

Metodă de preparare

1

Cuptorul se încălzește până la 200 grade C.

2

Aluatul se întinde în formă de pătrat, cu grosimea de 4-5 mm și se aranjază pe o tavă de cpt, unsă cu un pic de ulei

3

Cozile de ceapă se retează și se taie în jumătate dealungul,da ca ceapa e prea groasă

4

Ceapa verde se pune întrun vas, se adaogă uleiul, cașcavalul ras, un pic de sare și piper li se mestecă bine.

5

Ceapa se aranzază pe aluat/ într-un singur strat, lasînd 2-3 cm de margine. Se mai presară cu cașaval ras și ulei pedeasupra, apois e pune în cuptorul fierbinte pentru 25 minute.

6

Tarta se servește fierbinte sau abea cladă, cât ceapa coaptă e moale și suculentă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи