Biscuiți Iepurași de Paște

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Biscuiți Iepurași de Paște

Ingrediente

110 g unt

100 g de zahăr

1 ou

1 linguriță de zahăr vanilat

¼ linguriță de bicarbonat de sodiu

250 g de făină

Metodă de preparare

1

Untul moale se bate cu zahărul, pînă se transformă într-o masă cremoasă, se adaugă oul și se bate încă un minut. Se cerne în același castron și făina cu sare, se frămîntă aluatul pînă devine moale și flexibil. Nu este strict necesar să răciți aluatul.

2

Întindeți aluatul și faceți din el diferite forme, se pot face iepurași de Paști.

3

Se coc la temperatura de 180 de grade timp de 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи