Tartă din aluat florentin

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Tartă din aluat florentin

Ingrediente

Pentru aluat:

100g unt

200g făină

50g zahăr

2 lng suc de portocale

1 ou

Pentru cremă:

300g smîntînă President

75g zahăr

1 pachețel zahăr vanilat

Extract de vanilie (la alegere)

30g făină

30g amidon de cartofi

100g căpșuni

Metodă de preparare

1

Pregătim aluatul. Amestecăm untul, făina, sucul de portocale și un ou, amestecăm totul și frămîntăm aluatul. Îl punem în frigider pentru 10minute.

2

Image Pregătim crema. Amestecăm bine smîntîna, zahărul, zahărul vanilat, făina și amidonul.

3

Punem aluatul în tavă, deasupra lui așternem căpșuni pe toată suprafața, turnăm crema.

4

Coacem tarta în rola preîncălzită la 180oC timp de 20-30 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи