Metodă de preparare
În apă caldă se dizolvă drojdia, se adaugă zahăr, sare, făină, ulei de măsline, și se amestecă totul bine.
Într-un vas curat, uns cu ulei de măsline, adăugați toată compoziția primită, stropiți-o și pe ea cu ulei de măsline. Acoperiți apoi vasul cu un prosop și lăsați-l pentru 40 minute într-un loc cald.
Încingeți cuptorul pînă la 190 de grade, din aluat, formați baza pentru pizza, o acoperiți toată cu sosul deja preparat, după care adăugați umplutura.
Dați la cuptor pentru 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Achma iul 08, 2014
-
Pizza cu șuncă,bacon și vinete mai 06, 2015
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Pizza cu prosciutto mai 21, 2014
-
Pizza cu somon și sos bechamel mai 06, 2015