Metodă de preparare
Amestecăm toate ingredientele și frămîntăm un aluat moale. Dacă doriți ca biscuiții sa fie de culori diferite, împărțiți aluatul în două și adăuga-ți cacao în una din jumătăți.
Întindem aluatul subțire, cu ajutorul unui pahar tăiem cerculețe și le punem în tava pe care am așternut hîrtie de copt. Apăsăm puțin pe fiecare cerculeț cu un pahar mai mic ca să creem o margine ca la nasture iar cu ajutorul unui pai facem găurelele de pe mijloc.
Preîncălzim cuptorul la 180oC și le coacem 15 minute. Năstureii noștri sunt gata! Să aveți poftă!
Comentarii
Похожие статьи
-
Micul dejun cu broccoli și ou pashot iun 09, 2014
-
Tartă cu ciuperci şi caşcaval proaspăt mai 23, 2014
-
Supă rece iun 18, 2014
-
Biscuiți bezea cu ciocolată iun 16, 2014
-
Biscuiti pascale apr 26, 2016