Metodă de preparare
Macaroanele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet.
Fileul de pește se spală bine și se usucă cu prosopul de hârtie.
Încingem pe tigaie 1 lingură ulei. Prăjim fileul de pește, câte 5 minute pe ambele părți.
Roșiile se spală și se taie în patru. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Bostănelul se feliază în fâșii subțiri. Verdeața se toacă mărunt.
Adăugăm într-o cratiță 2 linguri de ulei și rumenim în el ceapa, cca 2 minute. Adăugăm fâșiile de bostănel și roșiile cherry. Înăbușim legumele cca 5 minute. Potrivim de sare și piper.
La servire, scoatem pe farfurie macaroanele, lateral scoatem legumele și fileul de pește prăjit.
Comentarii
Похожие статьи
-
Spaghetti co roşii cherry dulci,busuioc,ardei iute şi... aug 08, 2014
-
Prînzul pentru copiilor mar 17, 2015
-
Sufleu de pește cu o salată ușoară noi 24, 2013
-
Cosițe de pește iun 12, 2014
-
Tartar de somon iun 09, 2014