Metodă de preparare
Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.
Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.
Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Paste cu brînză de capră și roșii iul 08, 2014
-
aug 21, 2025
-
Paste cu somon ian 19, 2015
-
Pui copt ian 19, 2015
-
Brocoli după rețeta Juliei Child iul 03, 2014