Metodă de preparare
Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.
Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.
Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă de legume Trandafirul de toamnă dec 05, 2013
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014
-
Таинственный овощ-пастернак feb 17, 2016
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014