Păstrăv cu lămîi sărate

Просто&Вкусно - Peşte şi fructe de mare - Păstrăv cu lămîi sărate

Ingrediente

500g pește păstrăv

4 lămîi sărate

2 crenguțe cimbru

1 linguriță sare

½ linguriță paprica

½ linguriță coriandru

Metodă de preparare

1

Spălăm bine peștele și îl uscăm cu șervețele de hîrtie. Îl tăvălim în compoziția de sare, coriandru și paprică. Îl lăsăm 10-20 minute să se marineze.

2

Încălzim rola la 200oC. În tava de copt așezăm păstrăvul, lămîile și cimbrul proaspăt. Stropim puțin cu ulei de măsline. Introducem la cuptor pentru 20 minute.

3

Servim păstrăvul imediat ce este gata. Ca garnitură la acest pește putem servi legume coapte sau orez.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Peşte şi fructe de mare




Comentarii

Похожие статьи