Metodă de preparare
Spălăm bine peștele și îl uscăm cu șervețele de hîrtie. Îl tăvălim în compoziția de sare, coriandru și paprică. Îl lăsăm 10-20 minute să se marineze.
Încălzim rola la 200oC. În tava de copt așezăm păstrăvul, lămîile și cimbrul proaspăt. Stropim puțin cu ulei de măsline. Introducem la cuptor pentru 20 minute.
Servim păstrăvul imediat ce este gata. Ca garnitură la acest pește putem servi legume coapte sau orez.
Comentarii
Похожие статьи
-
Biscuiți pe nume Madeleine sep 19, 2014
-
Dulceață de coacăză roșie cu lămîi confiate iun 19, 2014
-
Brandad cu scrumbie iun 10, 2014
-
Pui cu lămîie ian 12, 2015
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014