Metodă de preparare
Punem mazărea într-o cratiță cu apă , aducem până la fierbere și pregătim la foc încet pănă boabele sunt moi, (5-6 minute).
Între timp fierbem pastele făinoase în altă cratiță
Într-o tigaie încălzim uleiul, adăugăm usturoil si îl pregătim la foc mic, ca sa nu ardă.
Scurgem mazărea, păstrând apa în care a fiert.
Punem jumătate de mazăre într-un robot de bucătărie, cu usturoiul pregătit în ulei, adăugăm sare și piper, apă din mazăre, și mixăm pînă când obținem un pireu uniform, adăugând puțină apă din mazăre dacă e necesar.
Pireul îl amestecăm cu restul mazării fierte, cu pătrunjelul pregătit, și amestecîm totul cu macaroanele scurse.
Condimentăm după gust și servim budinca fierbinte. Dacă dorim, presărăm cu cașcaval ras.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă–cremă din conopidă ian 20, 2015
-
În așteptarea primăverei feb 27, 2015
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014
-
Prajituri cu cascaval iun 11, 2014
-
Как это было: Vegan Show 2016 mar 28, 2016