Ingrediente
Pentru salată:
500g cartofi
100g castraveți murați
2 cepe
1 lng muștar
2 lng ulei vegetal
1 linguriță sare
1 linguriță piper negru
Pentru carnea de porc:
700g file de porc
2 lng sos de soia
1 lng muștar
2 lng coriandru
1 lng zira măcinată
2 căței de usturoi zdrobiți
1 lng miere
1 lng sare
Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii și îi fierbem în coajă. Îi tăiem bucăți mari.
Amestecăm într-un bol mare cartofii cu ceapa tocată și castraveții tăiați mărunt. Adăugăm ulei vegetal, muștar, sare și piper. Amestecăm bine și lăsăm să se întrepătrundă.
Pregătim carnea: spălăm carnea și o curățim de fibre. O frecăm bine cu condimentele uscate. Amestecăm untr-un bol sosul de soia, mierea și pasta de usturoi. Punem carnea în această compoziție și o lăsăm să se marineze minim o oră.
Înainte de a prăji carnea, trebuie să o punem într-o strecurătoare ca să se scurgă bine marinada. Apoi prăjim carnea pe tigaie pînă devine rumenă.
O introducem apoi în rolă pentru 15 minute la 220oC. Punem carnea gata pe un tocător, o lăsăm puțin să se odihnească, ca să răspîndească sucul uniform. O porționăm și o servim cu salata de cartofi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Carne de porc prăjită iul 03, 2014
-
Somon cu salată de rucola și ardei gras roșu iun 03, 2014
-
noi 24, 2024
-
Club sandwich aug 08, 2014
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015