3 castraveți
1-2 crenguțe de mentă
1-2 crenguțe de coriandru
½ ardei iute roșu
susan alb sau negru
pentru sos:
3 lng ulei de măsline
1 lng oțet de orez sau de vin alb
½ linguriță zahăr
½ linguriță ghimbir ras
un vîrf de cuțit de coajă rasă de lămîie
sare și piper după gust
Metodă de preparare
Spălăm castraveții și îi tăiem în lungime, plastine subțiri.
Pentru sos amestecăm uleiul de măsline, oțetul, zahărul, ghimbirul, coaja de lămîie, sarea și piperul.
Așezăm pe farfurie castraveții și îi stropim cu sos, amestecăm.
Presărăm deasupra susan, rondele de ardei iute și frunzele de coriandru și mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mint Julep iul 09, 2014
-
Whisky de mentă iun 06, 2014
-
Ceai tonifiant de ghimbir iul 07, 2014
-
Mojito iul 09, 2014
-
Salată din pepene galben și bocconcini cu mentă aug 05, 2014