Metodă de preparare
Ceapa se curate, se taie marunt si se caleste in uleiul de masline pana se patrunde bine. Pisam usturoiul si amestecam totul. Potrivim cu sare, condimentam cu cimbru.
Adaugam la ceapa si ustoiu faselea rodie conserva si o rumenim un pic. Scoatem de pe foc si trecem totul prin blender, pana lomogenizam compozitia.
Compozitia obtinuta se pune inca odata la foc, sa se prajeasca. Deasupra ornam cu felii de cascaval si bagam la cuptorul cu microunde, pana ce acesta se topeste.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Morcovel în suc de portocală iun 11, 2014
-
Bruschetta cu mozzarella și cherry iun 12, 2014
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014