Humus livanez

Просто&Вкусно - Gustări - Humus livanez

Ingrediente

750g năut conservat

2 lng condiment thin

2 lămîi

3 căței de usturoi

Ulei de măsline

Sare

1 pită 

Metodă de preparare

1

Scurgem năutul conservat, apa o păstrăm. În blender amestecăm năutul, thin-ul, sucul scurs din lămîi, usturoiul și uleiul de măsline.

2

Adăugăm apa din năut și sarea în blender, amestecăm pînă obținem o pastă fără noduri.

3

Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.

4

Servim humusul stropit cu ulei de măsline și presărat cu condimente, decorăm cu olive. Se mănîncă humusul cu pesmeți din pită. Se mai servește humusul cu iaurt de casă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи