Metodă de preparare
Scurgem năutul conservat, apa o păstrăm. În blender amestecăm năutul, thin-ul, sucul scurs din lămîi, usturoiul și uleiul de măsline.
Adăugăm apa din năut și sarea în blender, amestecăm pînă obținem o pastă fără noduri.
Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.
Servim humusul stropit cu ulei de măsline și presărat cu condimente, decorăm cu olive. Se mănîncă humusul cu pesmeți din pită. Se mai servește humusul cu iaurt de casă.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Icră de vânătă iun 13, 2014
-
Tocană din carne de pui cu condimente iun 16, 2014
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Gazpacho iun 16, 2014