Metodă de preparare
Scurgem năutul conservat, apa o păstrăm. În blender amestecăm năutul, thin-ul, sucul scurs din lămîi, usturoiul și uleiul de măsline.
Adăugăm apa din năut și sarea în blender, amestecăm pînă obținem o pastă fără noduri.
Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.
Servim humusul stropit cu ulei de măsline și presărat cu condimente, decorăm cu olive. Se mănîncă humusul cu pesmeți din pită. Se mai servește humusul cu iaurt de casă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Slăninuță iun 11, 2014
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014