Metodă de preparare
Cartofii, morcovul si ceapa se taie bucati mascate. Morcovul, ceapa si patrunjelul se pun la fiert pentru 15 minute. Adaugam tulpina de telina si cartofii si lasam la fiert inca vreo 20-25 minute. Scoatem cartofii din apa.
Usturoiul se curate, se zdobeste si se piseaza cu sare. O jumatate de portie de cartofi se piseaza si se potriveste cu compozitia de usturoi. Amestecam bine. In cealalta portie de cartofi, incorporam 180 ml ulei de masline. Impreunam ambele portii si le amestecam bine. Potrivim de sare. Painea neagra/ sura se rumeneste in uleiul ramas si se serveste cu skordalia propriu-zisa.
Comentarii
Похожие статьи
-
Rulouri cu brînză de capră iul 08, 2014
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Ardei copți, marinați iun 11, 2014
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014