Metodă de preparare
Într-o cratiță adîncă se pune spanacul, se toarnă apă clocotindă și se lasă să se veștezească, timp de 5 minute
Spanacul se scurge prin drushlag apoi se clătește cu apă rece, și se stoarce.
Într-o cratiță mica se fierbe laptele.
În cratița adîncă se topește unul , apoi se adaogă ceapa și usturoiul făcute pireu și se pregătesc timp de 2 minute.
Se adaogă făina, focul se face mic, si se adaogă laptele câte un pic, mestecând mereu ca să nu se formeze boțuri.
Peste 5 minute, cînd amestecul de lapte s-a îngroșat, de adaogă spanacul și se încălzește bine, încă vre-o 5 minute.
La urmă se adaogă Parmezanul ras, sare, piper și un vârf de linguriță de nucșoară.
Sosul se transferă într-un bol și se servește fierbinte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Fructe eco în sezonul deserturilor aug 14, 2014
-
Salată nutritivă fără gluten apr 06, 2016
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Как это было: Vegan Show 2016 mar 28, 2016