Salată cu brînză de capră
Iubesc bucătăria simplă, cu arome curate, care nu se suprapun. Întotdeauna am știut că o combinație perfectă de arome nu este neapărat simplă, și ca multe alte femei care gătesc, mi-e frică să experimentez. Dar am găsit o rețetă care m-a ajutat să fiu mai îndrăzneață în amestecarea diferitelor ingrediente și gusturi.
De aceea eu vă propun să pregătim o rețetă delicioasă de salată de toamnă cu brînză de capră.
Ingrediente:
Pentru 4 porții:
Spanac
Salată Aisberg
70g merișoare proaspete (sau uscate)
4 lng semințe de dovleac
320g brînză de capră (sau brînză de capră President)
½ portocală
2 lng oțet balsamic
Miere
Ulei de măsline
Sare
Piper
Mod de preparare
- Spălăm spanacul și salata, le uscăm și le tăiem.
- Merișoarele proaspete trebuie fierte în suc de portocală.
- Compoziția de portocală o amestecăm cu sosul balsamic și cu ulei. Potrivim de sare și piper.
- Bucățelele de brînză le sărăm și pipărăm. Le punem în tavă, în care am așternut hîrtie de copt. Ungem partea de sus a brînzei cu miere. Coacem în rolă sub grill timp de 3-4 minute.
- Frunzele de salată le amestecăm cu sos, deasupra punem brînză de capră și presărăm semințe de dovleac.
Tags
Похожие статьи
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014
-
Spanac înnăbușit iun 10, 2014
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
File de vită cu spanac dec 17, 2014