Metodă de preparare
Se topeste untul impreuna cu uleiul de masline, zaharul si sarea intr-o cratita. Adaogam ceapa taiata perisoare. Se inabusa la foc mic pina devine aurie.
Adaogam faina, berea si boiaua iute. Dupa care turnam bulionul. Se fierbe 40-50 min. La final se pune usturoiul pentru aroma.
In vase portionate bune pentru rola se toarna supa peste care se pune 1-2 pesmeti si presuram cu parmezan ras. Se puna in rola pentru 7 min. Pentru a obtine o culoare aurile punem la regim de grill.
Comentarii
Похожие статьи
-
Crăciunul in stil englezesc dec 02, 2014
-
Gingerbread Mans dec 15, 2014
-
Coroniță de Crăciun Pomușoarele iernii dec 04, 2014
-
Coroniță de Crăciun Zăpădă albă dec 04, 2014
-
Înger de Crăciun dec 08, 2014