Prăjitură„Cremolle”

Просто&Вкусно - Torturi - Prăjitură„Cremolle”

Ingrediente

Pentru aluat:

3 ouă

3 lng făină

3 lng zahăr

1 lng ciocolată rasă

Pentru cremă:

500g mascarpone

500ml cafea espresso

1 pachețel zahăr vanilat

2 pachețele cappuccino cu aromă de caramel

4 – 5 lng zahăr pudră

Pentru décor:

Cacao

Metodă de preparare

1

Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu zahăr pînă își vor dubla volumul, adăugăm gălbenușurile bătute, ciocolata rasă și făina cernută. Amestecăm încet cu mare grijă, cu mișcări rotative în aceiași direcție. Așternem hîrtie de copt în tavă și turnăm aluatul, îl introducem la cuptor la 150oC și coacem 25-30 minute. Lăsăm blatul să se răcească la temperatura camerei.

2

Amestecăm zahărul pudră cu zahărul vanilat și cu cappuccino.

3

La amestecul de zahăr adăugăm mascarpone și amestecăm bine. Turnăm cafea espresso deasupra, obținem o cremă cu care vom unge uniform blatul. Presărăm generos cacao deasupra și introducem la frijider pentru 2-3 ore.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Torturi




Comentarii

Похожие статьи