Limonadă americană
Limonadă clasică
Ingrediente:
1,5l apă
4 lng zahăr
1 lămîie
Mod de preparare
1.Spălăm lămîile și le tăiem rondele. Le punem într-un vas și le presărăm cu zahăr.
2.Le pisăm bine pînă nu vor lăsa suc.
3.Adăugăm 300ml de apă clocotindă și mai pisăm odată lămîile.
4.Punem gheață într-un ulcior. Strecurăm printr-o sită concentratul de lămîie și îl turnăm în ulcior. Umplem ulciorul cu apă rece.
________________________________
Limonadă cu căpșuni
Ingrediente:
1,5l apă
4 lng zahăr
1 lămîie
2 căpșuni
Mod de preparare
1.Spălăm lămîile și le tăiem rondele. Le punem într-un vas și le presărăm cu zahăr. Le pisăm bine pînă nu vor lăsa suc.
2.Dăm căpșunile prin răzătoare măruntă și le adăugăm în vasul cu lămîie. Adăugăm 300ml de apă clocotindă și mai pisăm odată compoziția.
3.Punem gheață într-un ulcior. Strecurăm printr-o sită concentratul de lămîie și căpșuni și îl turnăm în ulcior. Umplem ulciorul cu apă rece.
________________________________
Limonadă cu piersici
Ingrediente:
1,5l apă
4 lng zahăr
1 lămîie
1 piersic
Mod de preparare
1.Spălăm lămîile și le tăiem rondele. Le punem într-un vas și le presărăm cu zahăr. Le pisăm bine pînă nu vor lăsa suc.
2.Curățim piersicul și îl dăm prin răzătoare măruntă și îl adăugăm în vasul cu lămîie. Adăugăm 300ml de apă clocotindă și mai pisăm odată compoziția.
3.Punem gheață într-un ulcior. Strecurăm printr-o sită concentratul de lămîie și piersic și îl turnăm în ulcior. Umplem ulciorul cu apă rece.
Похожие статьи
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Tartă constructor oct 02, 2014
-
Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni mai 23, 2014
-
Fruit ice mai 13, 2015
-
Gem de căpșuni mai 07, 2014