Un mic dejun sănătos
E vară și pe vreme caniculară avem nevoie de ceva ușurel, revigorant și folositor în același timp! Asta se referă și la micul dejun, de aceea, eu am hotărît astăzi să împart cu dumneavoastră, ultima mea descoperire, una foarte importantă – iaurtul grecesc. Este alegerea perfectă pentru sezonul verii! El stă la baza micului meu dejun, acum trebuie să inventez cît mai multe rețete noi.
Mic dejun „verde”
Ingrediente:
70g iaurt
½ avocado
3 tulpini de țelină
3 lingurițe fibre
20g semințe de dovleac
15g fulgi de migdale
Mod de preparare
- Turnăm iaurtul în farfurie, presărăm fibrele, nucile și semințele.
- Curățim avocado și îl transformăm într-un piure, tăiem tulpinile de țelină și adăugăm totul în farfuria cu iaurt.
Micul dejun sănătos este gata. Splendoarea acestui mic dejun este în varietatea de ingrediente pe care le puteți folosi. Avocado și țelina le puteți înlocui cu fructe proaspete de sezon cum ar fi, piersicile, perele, merele sau pomușoarele. La fel și nucile, le puteți folosi la alegere, pe cele pe care le preferați. Importante sunt substanțele benefice și energia pozitivă pe care trebuie să le confere micul dumneavoastră dejun.
În postarea următoare vă voi povesti despre salata Nicoise.
Похожие статьи
-
noi 22, 2024
-
Cirbuli aug 08, 2014
-
Salată în avocado mai 23, 2014
-
Alfabetul sănătății apr 22, 2015
-
Un mic dejun tradițional turcesc dec 26, 2014