Ingrediente
450 g fasole conservate sau fierte
1 morcov mediu
Roșii în suc propriu sau proaspete și delicioase
1 cățel de usturoi
1 ceapă mare
2 lg pătrunjel tocat
1 vârf de cuțit de fulgi de ardei iute roșu
2 lg ulei natural
1 avocado
Câteva picături de sos Tabasco
2- 3 lg pastă de tomate
150 g porumb conservat
1 ardei dulce.
Metodă de preparare
Se curăță ceapa, usturoiul și morcovul. Ceapa și usturoiul se toacă mărunt dar morcovul se dă prin răzătoare Ardei dulce se curăță de semințe și membrane și se taie în cuburi.
Pe roșii se face o taietură în cruce și se pun pentru un minut în apă clocotită, apoi se mută în apă cu gheață. Acum puteți elimina coaja cu ușurință și să tăiați în cubulețe.
Într-o cratiță se încălzește uleiul și se prăjește în el ceapa, până devine transparentă (5 minute), se adaugă morcovul, ardeiul dulce, roșiile, usturoiul, ardeiul iute. Se gătește aproximativ 5 minute. Apoi se adaugă în cratiță 3/4 de fasole fără lichid.
Se toarnă 1- 1,5 l de apă. Se aduce la fierbere și se fierbe la un foc mic timp de 30 minute.
Se curăță avocado, se înlătură sâmburele. Pulpa fructului se taie în cuburi.
Se ia supa de pe foc și cu ajutorul unui blender se macină totul într-un pireu. Iarăși se pune pe foc, se condimentează cu sare și piper după gust. Se adaugă porumbul fără lichide, avocado, sosul Tabasco și fasolele rămase. Se încălzesc la un foc mic câteva minute și se servește, presărând cu pătrunjel.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole cu ciolane mar 24, 2014
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Smoothie din fructe apr 21, 2015
-
Salată cu fasole și bacon feb 18, 2014