-
Vegetarianism
Tamara Șchiopu - nutriționist, autorul cărților culinare și în același timp, vegetariană cu stagiu de peste 13 ani.
„Am devenit vegetariană prin 1999, când l-am cunoscut pe actualul meu soţ. La acel moment, el déjà avea un stagiu de 30 ani
-
Cum să trăim fără carne
Consumul redus de carne este benefic atât pentru sănătate, pentru buzunar, cât şi pentru întregul univers. De data aceasta vă voi povesti cum să reducem într-un mod simplu dar gustos consumul de carne.
În toată lumea s-au lăsat resimțite scandalurile despre carnea de cal, gripa porcină şi cea aviară, iar în Moldova s-a strecurat informaţie despre carnea de bivoliţă
-
O săptămîna din viaţa unui vegetarian
Fiind vegetarianăi de mai mult de 10 ani, iar sotul meu - de mai mai mult de 30 ani, măncarea fără carne nu mai prezintă o încercare sau un chin, iar meniurile noastre zi-de-zi sunt pe cât de simple, pe atât de diverse.
-
Raw Food–alimentaţie,dietă sau terapie?
Data trecută am vorbit despre formele de alimentaţie fără carne: flexitarianism, vegetarianismul clasic, lacto-vegetarianism, pescatarianism, veganism (sau regimul de post).