Metodă de preparare
Înfigem cuişoarele în portocală şi o punem în cratiţă. Adăugăm scorţişoara.
Prunele şi caisele uscate se taie în 2-3 bucăţi şi se adaugă în cratiţă împreună cu vinul. Potrivim de zahăr, după gust.
Lăsăm ingredientele din cratiţă să dea în clocot. Nu lăsăm să fiarbă, pentru că astfel vinul îşi pierde din tărie şi se transformă în compot.
Adăugăm după gust miere şi acoperim cratiţa cu un capac, lăsând glinwine-ul la macerat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Decor pentru șervețelele de masă dec 03, 2014
-
Granită de portocale iul 30, 2014
-
Smoothie de dovleac mai 23, 2014
-
Morcovel în suc de portocală iun 11, 2014
-
Marmeladă de ceapă iun 11, 2014