Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul, lăsăm să se scurgă apa. Adăugăm zahărul, sosul de soia și de stridii. Lăsăm să se întrepătrundă aproximativ 1 oră. Între timp punem bețișoarele de bambus în apă, ca să nu se aprindă în rolă.
Alternăm ficatul, inimioarele și roșiile cherry pe bețișoarele de bambus. Coacem în rola încinsă sub grill 8-10 minute, întorcîndu-le periodic. Le ungem din cînd în cînd cu marinadă.
Întindem foaia de lavaș și punem peste ea, inimioarele, ficatul și roșiile cherry coapte, adăugăm olivele, caperele, strugurii și ruccola.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Paste cu brînză de capră și roșii iul 08, 2014
-
apr 28, 2024
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014