Brochette din inimi și ficat de pui

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Brochette din inimi și ficat de pui

Ingrediente

inimi și ficat de pui

2 lng sos de soia

2 lingurițe zahăr

2 lingurițe sos de stridii

Roșii cherry

Olive

Capere

Lămîie

Struguri

Ruccola (opțional)

Lavaș

Metodă de preparare

1

Spălăm inimioarele și ficatul, lăsăm să se scurgă apa. Adăugăm zahărul, sosul de soia și de stridii. Lăsăm să se întrepătrundă aproximativ 1 oră. Între timp punem bețișoarele de bambus în apă, ca să nu se aprindă în rolă.

2

Alternăm ficatul, inimioarele și roșiile cherry pe bețișoarele de bambus. Coacem în rola încinsă sub grill 8-10 minute, întorcîndu-le periodic. Le ungem din cînd în cînd cu marinadă.

3

Întindem foaia de lavaș și punem peste ea, inimioarele, ficatul și roșiile cherry coapte, adăugăm olivele, caperele, strugurii și ruccola.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи