Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul, lăsăm să se scurgă apa. Adăugăm zahărul, sosul de soia și de stridii. Lăsăm să se întrepătrundă aproximativ 1 oră. Între timp punem bețișoarele de bambus în apă, ca să nu se aprindă în rolă.
Alternăm ficatul, inimioarele și roșiile cherry pe bețișoarele de bambus. Coacem în rola încinsă sub grill 8-10 minute, întorcîndu-le periodic. Le ungem din cînd în cînd cu marinadă.
Întindem foaia de lavaș și punem peste ea, inimioarele, ficatul și roșiile cherry coapte, adăugăm olivele, caperele, strugurii și ruccola.
Comentarii
Похожие статьи
-
Omletă bulgărească iun 09, 2014
-
Lavaș prăjit cu vișine aug 28, 2014
-
Grillette cu brânză de usturoi iun 11, 2014
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014