Metodă de preparare
Spălăm ardeii, îi ungem cu ulei de măsline și îi coacem în rolă la 170oC timp de 20 minute.
Pregătim marinada: tăiem mărunt pătrunjelul și măslinele, le amestecăm cu oțetul balsamic și uleiul de măsline, adăugăm usturoiul zdrobit și cimbrul.
Ardeii copți îi curățim de coajă și semințe și îi tăiem fîșii de 1-1,5 cm. Turnăm peste ei marinada și lăsăm totul să se răcească la temperatura camerei.
Între timp spălăm pieptul de pui și îl tăiem în bucăți nu prea mari.
În alt bol amestecăm fulgii de porumb cu făina, sărăm și pipărăm.
Batem oul. Tăvălim bucățile de pui în ou apoi în compoziția de făină și fulgi de porumb.
Le prăjim puțin pe tigaie, apoi le învelim în foie de staniol și le introducem în cuptor la 160oC timp de 12 minute.
Servim pieptul de pui alături de ardeiul copt, asezonat cu puțină marinadă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Ceahohbili iul 08, 2014
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014
-
Mousse din ton iun 11, 2014