Metodă de preparare
Spălăm caisele și le desfacem în jumătăți, înlăturăm sîmburii. Le punem într-o cratiță și adăugăm apă, lăsăm să fiarbă la foc mediu timp de 20 minute. Scoatem caisele din apă și le lăsăm să se răcească.
Apoi le curățim de coajă și cu ajutorul blenderului le transformăm în pireu. Batem albușurile cu zahărul într-o spumă densă, adăugăm pireul de caise și amestecăm cu grijă.
Compoziția obținută o turnăm în forme mici unse cu unt. Le coacem în rolă timp de 15-20 minute, pînă obțin o crustă rumenă. Le servim presărate cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Omletă spaniolă iun 09, 2014
-
Secretul este umplutura mar 31, 2015
-
Ouăle de Paști: vopsim cu copiii Master-Class №4 noi 09, 2013
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014