Spumă de caise

Просто&Вкусно - Deserturi - Spumă de caise

Ingrediente

250g caise

4 albușuri de ou

½ pahar zahăr

50 ml apă

Unt

Metodă de preparare

1

Spălăm caisele și le desfacem în jumătăți, înlăturăm sîmburii. Le punem într-o cratiță și adăugăm apă, lăsăm să fiarbă la foc mediu timp de 20 minute. Scoatem caisele din apă și le lăsăm să se răcească.

2

Apoi le curățim de coajă și cu ajutorul blenderului le transformăm în pireu. Batem albușurile cu zahărul într-o spumă densă, adăugăm pireul de caise și amestecăm cu grijă.

3

Compoziția obținută o turnăm în forme mici unse cu unt. Le coacem în rolă timp de 15-20 minute, pînă obțin o crustă rumenă. Le servim presărate cu zahăr pudră.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи