Metodă de preparare
Tăiem căpșunile bucăți mici.
Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile de ou până capătă o culoare albicioasă. Adăugăm vinul și amestecăm cu lingura.
Amestecul de gălbenușuri îl punem la baia de abur și-l încălzim. Fierbem crema câteva minute, până în cepe a fierbe apa în cratița de jos. Între timp, amestecați continuu gălbenușurile, evitând să se ardă la fund. Îndată cum fierbe apa în cratița de jos, batem încă odată gălbenușurile cu mixerul, până se îngroașă și ajunge la consistență spumoasă. Scoatem de pe baia de abur vasul, și turnăm în cupe amestecul obținut. Adăugăm căpșunile tăiate.
Lăsăm crema la rece, pentru 5-6 ore.
Se servește cu bucăți întregi de căpșune.
Comentarii
Похожие статьи
-
iul 05, 2025
-
Блюда с историей в Gastrobar apr 05, 2017
-
Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni mai 23, 2014
-
Gem de căpșuni mai 07, 2014
-
Ceai răcoritor pentru o vară caldă iun 26, 2015