Metodă de preparare
Facem piure din 100 gr căpșune, în care punem 1 lingură de zahăr tos și 250 ml iaurt. Amestecăm.
250 ml iaurt se amestecă cu 1 lingură zahăr pudră și alune mărunțite.
Căpșunele rămase și prăsada curățată, se taie bucăți mici.
Turnăm în borcan straturile de iaurt cu alune, apoi 1 lingură fulgi de porumb, bucățele de căpșune, iaurt de căpșune și bucățele de prăsadă. Presarăm ușor cu zahăr tos.
Dăm la rece, pentru 30 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cremă-sabayon de căpșune iun 16, 2014
-
Tortă Fraiser mar 17, 2015
-
Салат из авокадо, феты, клубники и мяты mai 28, 2014
-
Tarte cu căpşuni iun 13, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014