Metodă de preparare
Coacem ardeiul. Chiar putem pune la copt o cantitate mai mare de ardei, căci acesta este tot timpul binevenit la salată, or ca o garnitură la carne.
Decojim ardeiul, îl tăiem bucățele și-l acoperim cu ulei de măsline. Potrivim de sare și-l dăm la frigider, măcar pentru o oră. Apropo, ardeiul poate fi pus la copt de cu seară.
Pregătim aperitivul: ungem fiecare cracker cu brânză de capră, deasupra punem o bucățică de ardei copt și 2 caperși.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Salată cu carne de pui şi legume la grătar mai 23, 2014
-
Tartalete cu cașcaval de capră și roșii cherry iun 19, 2014
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Rulouri cu brînză de capră iul 08, 2014