Metodă de preparare
Tăiem ardeiul în jumătate și-l curățim de semințe. Nu-l decojim, pentru a păstra corăbioarele întregi. Frecăm pe dinăuntru ardeiul cu ulei și-l ducem la cuptorul preîncălzit la 150 grade C, pentru 20 minute.
Între timp pregătim umplutura: tăiem mărunt ceapa, morcovul, bostănelul, ciupercile. Încingem tigaia și călim ceapa, apoi morcovul și bostănelul. peste 2-3 minute adăugăm ciupercile marinate. Potrivim de sare.
Scoatem umplutura pe ardeii copți. Adăugăm maioneza și lăsăm la cuptor încă pentru 10 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014
-
Pește Dorada la abur iun 26, 2014
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014



