Metodă de preparare
Tăiem ardeiul în jumătate și-l curățim de semințe. Nu-l decojim, pentru a păstra corăbioarele întregi. Frecăm pe dinăuntru ardeiul cu ulei și-l ducem la cuptorul preîncălzit la 150 grade C, pentru 20 minute.
Între timp pregătim umplutura: tăiem mărunt ceapa, morcovul, bostănelul, ciupercile. Încingem tigaia și călim ceapa, apoi morcovul și bostănelul. peste 2-3 minute adăugăm ciupercile marinate. Potrivim de sare.
Scoatem umplutura pe ardeii copți. Adăugăm maioneza și lăsăm la cuptor încă pentru 10 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață din ceapă cu sherry iun 19, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Supă–cremă din morcov cu pesmeți picanți ian 28, 2015
-
Ficat cu mere caramelizate și ceapă iun 10, 2014
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014