Metodă de preparare
Tăiem vînăta dealungul în 8 fâșii, brânza mozzarella o desfacem în 8 bucăți, rupem frunzele de busuioc.
Condimentăm cu sare și piper fâșiile de vînătă. Punem deasupra o frunzuliță de busuioc și o bucățică de mozzarelle. Rulăm vînăta și o prindem cu scobitoarea.
Așternem într-o tavă hîrtie de copt, așezăm rulourile în ea și le stropim cu ulei de măsline. Încălzim rola la 180oC. Introducem rulourile la cuptor pentru 20-25 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Icră de vânătă iun 13, 2014
-
Pate din ficat de pui cu jeleu din vin de Porto sep 23, 2014
-
Vinete asiatice aug 25, 2014
-
Rulouri cu brînză de capră iul 08, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014