Metodă de preparare
Cartofii, morcovul si ceapa se taie bucati mascate. Morcovul, ceapa si patrunjelul se pun la fiert pentru 15 minute. Adaugam tulpina de telina si cartofii si lasam la fiert inca vreo 20-25 minute. Scoatem cartofii din apa.
Usturoiul se curate, se zdobeste si se piseaza cu sare. O jumatate de portie de cartofi se piseaza si se potriveste cu compozitia de usturoi. Amestecam bine. In cealalta portie de cartofi, incorporam 180 ml ulei de masline. Impreunam ambele portii si le amestecam bine. Potrivim de sare. Painea neagra/ sura se rumeneste in uleiul ramas si se serveste cu skordalia propriu-zisa.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014
-
Pincho cu hamon iun 18, 2014
-
Vinete ca la greci aug 25, 2014
-
Rollmops-uri mar 31, 2015
-
Pincho cu sardine iun 10, 2014



