Hincali ca la Tbilisi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Hincali ca la Tbilisi

Ingrediente

pentru aluat:
4 pahare faina
1 lingta sare
1 pahar apa foarte rece
2 ling. ulei
pentru umplutura:
400 gr carne de vita toccata

100 gr apa foarte rece
1 ceapa
1 lingta condiment hamei-suneli
cate 4 firicele verdeata: kenza, patrunjel, ceapa verde
3 catei de usturoi
sare, piper negru

Metodă de preparare

1

Ingredientele pentru umplutura se toaca si se amesteca bine.

2

Din ingredientele pentru aluat se framinta un aluat elastic care il lasam15 min. sa se odihneasca. Dupa care facem un sul si taiem bucati nu prea mari pentru a intinde foi de marimea unei farfurii.

3

Punem cate 1 lingura de umplutura si stringem marginile aluatului astfel ca sa obtinem un tobultoc.

4

In apa clocotita punem cate un hincali pe care il fierbem 10 min.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи