Metodă de preparare
Tăiem carnea feliuțe, o batem pe ambele părți. Condimentăm cu piper, sare, coriandru și cimbru.
Adăugăm oțetul, amestecăm și lăsăm sa se întrepătrundă 30-35 minute.
Curățăm cartofii și îi tăiem pai, îi uscăm cu șervețele.
Prăjim carnea mai întîi la foc mare cîteva minute, apoi facem focul mic și mai pregătim 30 minute. Cu 10 minute înainte să fie gata carnea adăugăm peste ea ceapa tăiată inele.
Prăjim cartofii pînă obțin o crustă rumenă.
Punem cartofii pe farfurie, deasupra așezăm carnea și asezonăm cu cimbru proaspăt.
Servim imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de portocale și ghimbir iun 19, 2014
-
Evantai din cartofi oct 16, 2014
-
Carnea de vită–produs benefic apr 29, 2015
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Cartofi umpluţi iun 11, 2014



