Metodă de preparare
Cuptorul se încălzește până la 200 grade C.
Aluatul se întinde în formă de pătrat, cu grosimea de 4-5 mm și se aranjază pe o tavă de cpt, unsă cu un pic de ulei
Cozile de ceapă se retează și se taie în jumătate dealungul,da ca ceapa e prea groasă
Ceapa verde se pune întrun vas, se adaogă uleiul, cașcavalul ras, un pic de sare și piper li se mestecă bine.
Ceapa se aranzază pe aluat/ într-un singur strat, lasînd 2-3 cm de margine. Se mai presară cu cașaval ras și ulei pedeasupra, apois e pune în cuptorul fierbinte pentru 25 minute.
Tarta se servește fierbinte sau abea cladă, cât ceapa coaptă e moale și suculentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Călătorie la eco-ferma Tamarei Șchiopu iul 04, 2014
-
O săptămîna din viaţa unui vegetarian mar 07, 2014
-
Galetta cu cirese albe mai 28, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Насыщенная неделя mar 23, 2015