Metodă de preparare
Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină.
Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.
Amestecăm făina cu o linguriță de amidon și o adăugăm peste compoziția de unt, amestecăm totul pînă obținem o compoziție omogenă. Turnăm atent albușurile bătute și amestecăm.
Presărăm vișinile cu amidon.
Așezăm în tavă jumătate din cantitatea de vișine, apoi turnăm aluatul. Punem deasupra vișinele rămase.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 25-30 minute pînă se va rumeni frumos.
Servim budinca presărată cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Oua-pashot (ochiuri in apa) fierte cu paine si sunca iun 12, 2014
-
Brioșe dis-de-dimineață iun 09, 2014
-
Budincă cu mere și migdale iun 26, 2014
-
Smoothie Vișină mai 23, 2014