Metodă de preparare
Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.
Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.
Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Anul Nou ECO începe în luna mai mai 05, 2014
-
Salată în avocado mai 23, 2014
-
Pui cu ardei și fasole verde în sos mai 30, 2014
-
5 cine în tigae sep 02, 2015
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014