Metodă de preparare
Spălăm somonul proaspăt și îl uscăm cu șervețele de hîrtie, îl ungem cu ulei de măsline și îl pregătim pe baia de abur 15 minute. Lăsăm peștele să se răcească.
Amestecăm într-un bol: ceapa tăiată mărunt, somonul slab sărat, untul topit, smîntîna, coaja rasă de lămîie, cimbru și sarea. Amestecăm totul bine.
Somonul răcit îl desfacem atent, dăm deoparte coaja, osul și partea întunecată de fileu. Partea roză o desfacem bucățele și o amestecăm cu compoziția pregătită mai devreme. Lăsăm să se întrepătrundă cîteva ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
Aperitiv din vinete iun 11, 2014
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Vinete asiatice aug 25, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014