Metodă de preparare
Ungem lavașul cu unt și presărăm puțină sare.
Curățim peștele, îl spălăm , îi scoatem măruntaiele și îi îndepărtăm capul. Îl stropim cu suc de lămîie și îl punem pe lavaș. Înăutru peștelui punem rondele de roșii, o bucățică de unt și frunzele de coriandru tocate mărunt. Putem adăuga și cîteva inele de ceapă.
Rulăm peștele în lavaș, îndoiem marginile și învelim rulada obținută în folie de staniol. O coacem timp de 40 minute în rola preîncălzită la 190oC.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pește cu legume iun 17, 2014
-
Dieta„Trei pumni” apr 07, 2015
-
Cambula iun 02, 2014
-
Prînzul de duminică cu familia ian 28, 2015
-
Lavaș cu carne de porc aug 28, 2014