Metodă de preparare
Curățim cartofii și îi tăiem, curățim și tocăm mărunt 1 ceapă, o prăjim puțin în 2 linguri de unt, apoi adăugăm cartofii și amestecăm.
Turnăm deasupra 500ml apă, presărăm puțină sare și fierbem 10 minute. Adăugăm mazarea congelată și mai fierbam 5 minute.
Clocotim frișca, legumele de fărămițăm cu un blender. Turnăm frișca în piureul de legume și amestecăm continuu. Lăsăm supa pe foc să înceapă a fierbe, o condimentăm după gust.
Servim supa cu crutoane de pâine (le pregătim astfel: tăiem pâinea cubulețe și o prăjim pe tigaia încinsă cu ulei de măsline și usturoi zdrobit).
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă de vară din avocado iul 03, 2014
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Anul Nou ECO începe în luna mai mai 05, 2014
-
Asian inspired sep 21, 2016
-
Supă de legume cu fasole sep 24, 2014