Metodă de preparare
Preparăm blatul pentru tort: batem ouăle cu zahărul până la spumă (le mixăm nu mai mult de 5-7 minute). Încorporăm făina și amestecăm bine totul. Tava pentru copturi cu diametru 28 cm, se unge cu unt și se toarnă în ea aluatul. SE duce la cuptorul preîncălzit la 180 grade C și se lasă la copt pentru10-15 minute. Răciți blatul.
Preparăm crema: brânza Filadelfia se amestecă cu zahărul. Se adaugă frișca și o linguriță de esență de vanilie. Crema se scoate deasupra blatului copt. Iarăși ducem totul la rola preîncălzită și coacem 25-30 minute. Răcim.
Căpșunile se taie în jumătăți și se ornează peste crema de brânză răcită. Jeleul se prepară după instrucțiunile de pe plic, dar folosiți de două ori mai puțin lichid decât e indicat. Atent turnăm jeleul deasupra căpșunilor și lăsăm să se prindă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ile flottante aug 21, 2014
-
Шоколадное удовольствие iun 11, 2015
-
Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii feb 20, 2015
-
dec 02, 2025
-
Tort cu cremă de dovleac și glazură de ciocolată oct 21, 2014



