Coke Live - cel mai mare picnic de familie

Просто&Вкусно - Coke Live - cel mai mare picnic de familie

Coke Live - cel mai mare picnic de familie

Anul acesta Chișinău s-a bucurat de cel mai mare picnic de familie, cu muzică bună, mîncare gustoasă, distracție pentru cei mici și mari și multe premii frumoase. Toate acestea au fost posibile datorită evenimentului Coke Live, organizat de NRG Moldova pentru Coca-Cola Hellenic Moldova, în parteneriat cu Enter.

 

În după amiaza zilei de sîmbătă, 19 septembrie, mii de oameni s-au adunat în parcul Dendrarium pentru a sărbători împreună aniversarea de 20 ani Zdob și Zdub. Spațiul evenimentului a fost zonat astfel încît fiecare să poată să savureze timpul din plin.

 

Zona Food a fost organizată cu suportul mai multor restaurante, care au oferit diverse bucate delicioase, pe gustul fiecăruia.

 

Zona pentru copii lle-a permis celor mici să se distreze pe îndelete, datorită meșterilor care le-au pictat fețele, batutului pe care au sărit pînă au rămas fără puteri, Vig Vamurilor și activităților de creație.

 

Zona iarmarocului i-a uimit pe toți cu creații manuale ale meșterilor locali, care au depus mult suflet în obiectele expuse pentru vînzare.

 

Pe lîngă aceasta oamenii s-au putut distra încercînd jocul twisster, bumperball-urile și jocul Angry Birds și zona digitală Enter, dotată cu x-box și playstation.

 

Punctul culminant al evenimentului a fost concertul aniversar Zdob și Zdub, în care au participat artiști locali de excepție precum: Gum Sellers și Cuibul și oaspeții din Letonia, trupa Quorum, care au uimit lumea cu prestația lor acapelo. Show-ul aniversar Zdob și Zdub a încins atmosfera și toți, fără excepție, de la mic la mare au dansat, au sărit și au cîntat împreună cu trupa.

 

Chișinăul avea nevoie de un eveniment pentru suflet, un eveniment de familie, un alt fel de eveniment, decît s-au obișnuit la noi să organizeze. Coke Live a devenit anume acel eveniment mult-așteptat care i-a bucurat pe toți de la mic la mare și noi vrem să facem din el o tradiție frumoasă. Iată de ce la anul vă așteaptă un eveniment și mai grandios, cu și mai multe activități, lume frumoasă, artiști impresionanți și momente frumoase.


   

   

         

   

Теги

Похожие статьи

Комментарии