Biscotti
200 gr mindale
215 gr faina
100 gr zahar
2 oua
1 albus de ou batut
½ lingta bicarbonat
un praf de sare
- Incalzim rola la 190 grade. Asternem tava cu hirtie de copt. Punem migdalele in rola pentru maxim 15 min. le racim, dupa 50 gr le tocam in blender, iar retul ma tocam mascat cu cutitul.
- Ametecam faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si migdalele din blender. Adaugam aici ouale dupa care migdalele tocate mascat.
- Impartim aluatul in 3 parti i intindem fiecare in oval de 1 cm grosime, ungem cu albusul de ou si coacem la 190 grade, 20 min. coatem blatul, facem rulada, taiem cu un cutit bine ascutit si punem biscotti in rola la 140 grade inca 25 min.
Похожие статьи
Comentarii
Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați