Varză cu portocale

Просто&Вкусно - Bucate Moldoveneşti - Varză cu portocale

Ingrediente

1 o căpățină mică de varză murată

2 portocale

0,5 de rădăcină de țelină

1 morcov mediu

Afine uscate (la dorință)

Ulei de măsline

Metodă de preparare

1

Varza murată se taie în fâșii subțiri.

2

Se curăță morcovul. Se rade printr-o răzătoare fină și se adaugă la varza murată. Rădăcina de țelină se curăță bine, deasemenea și ea se rade prin răzătoarea fină și se adaugă și ea în varză cu morcov.

3

Portocalele se decojesc de coajă și de părțile albe ale ei. Se taie în triunghiuri de dimensiuni medii.

4

Se presoară cu afine uscate (la dorință). Cu toate acestea, va fi gustos și fără afine uscate.

5

Se omogenizează varza preparată cu portocale și ulei de măsline, se amestecă bine.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Bucate Moldoveneşti




Comentarii

Похожие статьи