Metodă de preparare
Varza murată se taie în fâșii subțiri.
Se curăță morcovul. Se rade printr-o răzătoare fină și se adaugă la varza murată. Rădăcina de țelină se curăță bine, deasemenea și ea se rade prin răzătoarea fină și se adaugă și ea în varză cu morcov.
Portocalele se decojesc de coajă și de părțile albe ale ei. Se taie în triunghiuri de dimensiuni medii.
Se presoară cu afine uscate (la dorință). Cu toate acestea, va fi gustos și fără afine uscate.
Se omogenizează varza preparată cu portocale și ulei de măsline, se amestecă bine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Plăcintă “ШЕСТЁРКА” mar 24, 2014
-
Bucătăria moldovenească cu Nata Albot aug 25, 2014
-
apr 28, 2024
-
Papanaşi din carne mar 26, 2014
-
Bucatăria ucraineană cu Iulia PiRojkova oct 17, 2014