Metodă de preparare
Sărăm pulpele și le introducem în frigider pentru 24 ore. Punem carnea într-o cratiță cu fundul gros și o pipărăm bine. Topim grăsimea de rață.
Turnăm peste pulpe grăsimea topită, adăugăm usturoiul și ierburile aromatice. Punem capacul peste cratiță și o introducem în cuptorul preîncălzit la 160oC timp de 1,5 ore. Carnea trebuie să fie foarte moale, să se desprindă ușor de os.
Confit-ul gata îl lăsăm să stea în grăsimea proprie. Rața obține un gust corect cu o ușoară aromă de nuci. Putem servi pulpe întregi sau alegem doar carnea și o așezăm în borcane acoperindu-le cu untură de rață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Rață pekineză dec 17, 2014
-
Ficat de raţă cu chutney din ananas şi kiwi iun 04, 2014
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Steak de vită cu ierburi aug 25, 2014
-
apr 19, 2025