Confit de rață cu legume

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Confit de rață cu legume

Ingrediente

4 pulpe de rață

1 crenguță rozmarin

3 crenguțe cimbru

5 căței de usturoi

300g grăsime de rață

Sare și piper

Metodă de preparare

1

Sărăm pulpele și le introducem în frigider pentru 24 ore. Punem carnea într-o cratiță cu fundul gros și o pipărăm bine. Topim grăsimea de rață.

2

Turnăm peste pulpe grăsimea topită, adăugăm usturoiul și ierburile aromatice. Punem capacul peste cratiță și o introducem în cuptorul preîncălzit la 160oC timp de 1,5 ore. Carnea trebuie să fie foarte moale, să se desprindă ușor de os.

3

Confit-ul gata îl lăsăm să stea în grăsimea proprie. Rața obține un gust corect cu o ușoară aromă de nuci. Putem servi pulpe întregi sau alegem doar carnea și o așezăm în borcane acoperindu-le cu untură de rață.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи