Metodă de preparare
Se prăjeşte ceapa tăiată în 4 părţi. Când ceapa v-a începe puţin să se rumenească se adaugă o lingură cu zahăr. Imediat se va începe să se caramelizeze. Tot în această tigaie repede se adaugă şi ficatul. Acesta se va prăji câteva secunde pe fiecare parte, trebuie să fie pe jumătate prăjit.
Se scoate ficatul, se adaugă sos de soia, vin roşu sec,oţetul de vin. Sosul obţinut se lasă să fiarbă. Ceapa va deveni transparentă, dar în acelaşi timp şi crocantă. Se condimentează sosul cu sare şi piper. Se adaugă în el ficatul şi se lasă puţin să fiarbă la foc mediu
Se prepară chutney: ananasul şi kiwi se taie în cuburi. Ceapa se taie în jumătăţi de cercuri. Se toarnă într-o cratiţă oţet şi miere, se duce până la fierbere, apoi se adaugă boabe de muştar, ananas, ceapă şi kiwi. Totul se fierbe la un foc mic timp de 45 de minute, periodic se amestecă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartar din ananas iun 17, 2014
-
Piept de rata in sos de visine mai 23, 2014
-
Budincă cu ananas iun 26, 2014
-
Piept de răță cu pere în sirop iun 19, 2014
-
Trei bucătari dec 17, 2014