Metodă de preparare
Se bat albușurile cu zahărul timp de 5 minute. Apoi se adaugă făina și praful de copt și se amestecă din nou. Se taie untul în bucăți mici și se adaugă în aluat. Toate se amestecă din nou cu mixerul. Masa obținută se toarnă în forme. După care se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 20-25 minuteв.
Se prepară crema:Se bate bine frișca cu zahăr până se obține o cremă groasă, se toarnă deasupra iaurt și se mai bate încă puțin.
Checurile se răcesc. Crema se pune în seringa de patiserie și se împinge pe checuri în formă de spirală.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mini- Brownis mai 23, 2014
-
Profitroles iun 05, 2014
-
Desert neobişnuit de la Petru Scaleţchi apr 01, 2014
-
Блюда с историей в Gastrobar apr 05, 2017
-
Brânză cu pomușoate și piure de fructe cu mentă iun 16, 2014