Metodă de preparare
Batem cu micserul untul moale cu 2 linguri de zahăr.
Adăugăm gălbenușurile și mai batem 2 minute.
Topim ciocolata pe baie de abur, o lăsăm să se răcească puțin apoi o adăugăm peste cremă.
Amestecăm atent apoi adăugăm făina.
Batem albușurile spumă cu 1 lingură de zahăr.
Le adăugăm treptat peste cremă, amestecăm cu grijă.
Turnăm aluatul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
Coacem checul timp de 25-30 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Îl lăsăm puțin să se răcească apoi îl scoatem din tavă.
Servim checul presărat cu ciocolată, zahăr pudră și decorat cu pomușoare și mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014
-
Prăjitură„Cremolle” iun 17, 2014
-
Tartaletele iun 13, 2014
-
Tartă din aluat florentin iun 26, 2014
-
Gătim morcov ian 28, 2015