Metodă de preparare
Preparați aluatul: untul tăiați-l în cubulețe și amestecați-l cu ou, sare și făină. Frămîntați cîteva minute într-un aluat tare. Acoperiți aluatul cu o peliculă și puneți-o în frigider pentru 15-30 minute.
Aluatul răcit îl întindeți bine cu sucitorul pe o masă presurată cu făină, de grosimea 1 cm. Foarte atent aranjați aluatul întins într- forma de copt, cu marginile înalte, cu ajutorul mîinilor îl îndreptați. Puneți baza tartei în rola preîncălzită pînă la temperatura de 180 grade pentru 15-20 minute. Baza tartei trebuie doar să se usuce, să o coaceți.
Preparați umplutura: ceapa o tăiați în jumătate apoi o feliați. O condimentați cu sare și piper, cu mâinile o fărîmați astfel ca să stoarceți sucul din ea. Alegeți cîteva ciuperci frumoase, le îndepărtați piciorușele, pălăriile le dați de o parte. Restul ciupercilor și piciorușele îndepărtate le tăiați în patru bucăți. Cașcavalul se dă prin răzătoare mășcată sau se taie mărunt și se amestecă cu ouă.
Cînd baza tartei se va coace, puteți să vă apucați de încorporarea tartei. Pe baza coaptă a tartei, aranjați ciupercile, condimentați-le cu sare și piper, deasupra presărați cu rozmarin sau cimbru mărunțit.
Deasupra aranjați un strat de ceapă, apoi un strat de cașcaval cu ou. Se coace în rolă la temperatura de 180 de grade timp de 30 minute, periodic uitați-vă în rolă. Cașcavalul mai bine nu-l adăugați.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă cu piersici și zmeură iun 30, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Camembert copt iun 12, 2014
-
Английский пирог с курицей iun 02, 2015