Metodă de preparare
Separăm albușurile de gălbenușuri. Punem brînza într-un bol, adăugăm o banană fărîmată, amestecăm totul. Turnăm deasupra laptele călduț și gălbenușurile, amestecăm bine totul pînă obținem o compoziție omogenă.
Cernem făina și o amestecăm cu praful de copt, o turnăm peste compoziția de brînză, amestecăm.
Batem albușurile cu un vîrf de cuțit de sare cu mixerul sau cu telul, pînă se măresc în volum. Le adăugăm peste aluat și amestecăm totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și înobilate cu bucăți de banană.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Omletă clasică franceză iun 09, 2014
-
Smoothie din fructe apr 21, 2015
-
Mic dejun mar 31, 2014
-
Вкус весны mar 30, 2015